Project Description

Fascie Behandeling

Maak een afspraak

Fascie Behandeling

Maak een afspraak

Facsie Behandeling

Bij stress, burn-out klachten, beperkte bewegelijkheid, terugkerende spierpijn in boven of onderlichaam, fibromyalgie en na een trauma kan een fascie behandeling welkome verlichting bieden.

De fascie behandeling van WiggleToes & More is uniek en ongekend in Nederland.
De opleiding is door de behandelaar gevolgd bij Gantke Akademie für Ganzheitliche Körperarbeit in Duitsland en is enig in zijn soort.

Door de diepe fascie in het gehele lichaam effectief te behandelen en worden specifieke verklevingen opgelost en het herstel van belemmerde lichaamsstructuur bevorderd. Uw lichaam voelt open, los en bevrijdt van spanning.

Behandeling vindt plaats na een bodyscan.
Hierbij wordt gekeken naar de verschillende houdingspatronen waarna er in overleg met u een behandelplan wordt opgesteld.

  • Gantke Fascia Behandeling*
    Deze behandeling heeft de Wellnes innovatieprijs 2017 gewonnen in DE en is speciaal gericht op het dieper gelegen bindweefsel in het gehele lichaam. Cliënten met specifieke problemen en met langer aanhoudende en steeds terugkerende klachten hebben vooral baat bij deze behandeling. Ook cliënten met scolliose en fibromyalgie problematiek verklaren baat bij de behandeling te hebben.De behandeling is gericht op het hele lichaam en de specifieke probleemgebieden worden door middel van een intake en bodyscan vastgesteld en behandeld.
    Een unieke ervaring!! !

    Gantke Fascia behandeling 60 min    €125,-,-

“Mijn zoektocht naar wandelwol bracht mij naar Wiggletoes & More. Omdat Iris zich ook heeft gespecialiseerd in verschillende massage technieken, heb ik een behandeling geboekt. De massage was in 1 woord heerlijk! Deze wordt met zorg gegeven in een rustgevende en ontspannen sfeer! Iris stelt je op je gemak en is betrokken bij haar cliënten. Heb je een druk leven en zoek je ontspanning? Voor mij is het antwoord boek een massage bij Wiggletoes & More!”

Carla